Om MLS

MLS Wines

Mit navn er Michelle Lyng Sublett. Jeg er opvokset i Castillon-la-Bataille og i Puisseguin, på Bordeaux’s højre bred. Jeg voksede op på Manoir d’Olivier, hvor min far producerede vores Côtes de Castillon samt en Bordeaux AOC, som begge kom til at hedde “Mayne d’Olivier”. Min Farfar, Michel Sublett, som jeg er opkaldt efter, har i 1950’erne overtaget en vinproduktion fra sin far, som er gået i arv i vores familie, igennem mange generationer.

Hver generation har derefter tilføjet noget og udviklet det. Men da han fik 6 sønner, kunne de jo ikke alle overtage den samme vinproduktion. Så de fik hver især tildelt deres respektive opgaver, og det var den ældste der overtog vin-produktionen.

Mit dagjob er et anderledes ét; jeg eksporterer vine for min familie, og for mit barndoms-netværk – Så jeg importerer ikke, og har aldrig gjort det. Jeg er i bund og grund ansat af diverse producenter, og négocianter til at stå for deres eksport i norden. Så jeg er ikke en agent, men en “eksport-manager” som bare arbejder hjemmefra – I mit tilfælde i Danmark.

Vinene som går i arv hos Sublett’erne er:

Og da min far har solgt dem til forskellige importører i norden, lige siden starten af 80’erne, så havde jeg allerede en lang kontaktliste. Siden min far, Olivier Sublett, er en elsket lille fransk pioner heroppe, var det ikke svært at få en fod ind ad døren, hos selv de største firmaer. Så inden længe manglede jeg vine at tilbyde; hvilket endte ud i at, jeg begyndte at sælge vine for familien lidt længere ude (Grandfætre og -kusiner), og derefter barndomsvenner, for til sidst nu at stå for salget af over 500 vine fra både Bordeaux, Rhône, Beaujolais, Bourgogne, Champagne og Sud-Ouest. Nu må dette ikke misforstås som, at jeg sælger hvilken som helst vin. Jeg har altid kun solgt vine jeg kunne stå inde for, og vine jeg har haft et personligt forhold til.

Under alle omstændigheder, er jeg glad for at du er klikket herind, og jeg håber du vil nyde at følge med i mine oplevelser, og kan drage nytte af mine råd. Du kan kontakte mig her hvis du har spørgsmål eller forespørgsler som ikke er at finde på siden. Santé !